• Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5
  • Image 6
  • Image 7
  • Image 8
  • Image 9

Night Vision Goggle Monocular Green 1920x1080p WIFI IP66 Night Range 200m/656ft for Helmet Hunting Observation

From R1241.34
  • Color:

  • Ships From:

Buy With Confidence

100% Safe Payment


;

  • Description

    Night Vision Goggle Monocular Green 1920x1080p WIFI IP66 Night Range 200m/656ft for Helmet Hunting Observation

    Specification

    Optic Zoom: 1x

    Digital Zoom: 1x, 2x, 4x and 6x

    Optical Lens Size: 17.5MM

    Optical Lens: waterproof IP66 and working temperature: -40 to +50 ℃

    Blue cover on lens: booster night vision

    Field of View: 25.5 x 14.5°

    Eyepiece Adjustment Range: +2 ~ -5D

    Low Light Observation Distance: 200m/656feet/219yard

    Darkness Observation Distance: 100m

    LCD Display Size: 0.38”

    LCD Display Definition: 1920*1080p

    CMOS Sensor Size: 1/2″(big size than normal 1/3″ or 1/2.7″)

    Video Resolution: 1920*1080p: 30fps

    WIFI Function: support

    850nm Lamp: 1w

    IR Level: 1,2,3

    Waterproof: IP66

    Battery Type: rechargeable battery(18650)*1pcs(included)

    Night Working Hours( APP and lamp ON): 3 hours

    Night Working Hours( WIFI ON): 5 hours

    Menu Language

    Italian, Simplied Chinese, Traditional Chinese, Russian, Japenese, English, French, Spanish,Portuguese and German

    Application

    Hunting

    Night Observation

    Shooting

    Package List

    1* Night Vision

    1* 18650 Battery

    1* USB Cable

    1* Power Adapter

    1* Battery Charger

    1* Black Lens Cover

    1* Paper Manual

    1* Cleaning Cloth

    1* FAST Helmet mount(Optional)

    QA
    Question 1:
    Does this binocular record in color? Color videos/photos?

    Answer: No, only two modes for nighttime and daytime, green view and white/black view

    Question 2: Are these waterproof or water resistant?

    Answer:it is water resistant with IPX6 level, that’s means that it cannot go into the water with it but it will resist under the rain.

    Question 3: Do these also work for daytime?

    Answer: Not only it works well in daytime, also works great for daytime and low light environment

    Question 4: Are these good for people who wear glasses ?

    Yes, they are easy to use with glasses on and off

    Question 5: Can you install it on a military helmet?

    Answer: Yes, it can be installed on the helmet. It is the best night vision device to be installed on the helmet. It should be the latest model in 2021. Owning it is a symbol of military status.


    Question 6: Can it be set up for right eye use?

    Answer: Yes, it can be set up for both right and left eyes use


    Question 7: How many yards can you see with this?

    Answer: I’ve tested out to about 80 yards I can make out a deer

    Question 8: Does its set include battery? and suitable for which type of battery?

    Answer: yes, this set include 18650 lithium battery*1, which is long life and durable. And removable battery design avoids the problem that the battery device is damaged but cannot be replaced.

    Question 9: Is the picture of the night vision device clear?

    Answer: This night vision device has a multi-layer broadband cost lens to ensure high light transmittance and high
    refractive index, making the image clearer and brighter in the field of view.

    Question 10: Is it suitable for night use or a dark environment?

    Answer: yes, it is very suitable for outdoor, especially at night. Small in size, suitable for night hunting, camping, fishing,
    bird, watching, scouting game, security and surveillance, nighttime navigation, wildlife observation and other outdoor activities.

    Question 11: Is this waterproof in any way?

    Answer: IP66 water resistant, the buttons are water-resistant

    Question 12: Can you see heat with it?

    Answer: No. It is an IR system.

    Question 13: Is there a laser illuminator?

    Answer: Yes, it has a laser illuminator. The laser illumination adopts 850NM

    Question 14: What is the blue coat on optic lens

    Answer: it is to booster night vision

Follow us on:

Subscribe to our Newsletter
Please wait...